Diensthoofd K-Delta

K-Delta maakt deel uit van het netwerk LIGANT en richt zich tot kinderen en jongeren die op verschillende terreinen vastlopen in hun ontwikkeling en functioneren en die nood hebben aan gespecialiseerde hulp. Het grootste deel van de werking omvat een (semi)-residentieel aanbod voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Dit aanbod is verspreid over vier leefgroepen KG (kindergroep 6-12 jaar), PG (pubergroep 12-15 jaar), AG (adolescentengroep 15-18 jaar) en KIT (kortdurende interventiegroep tieners 12-18 jaar). Daarnaast is er een poliklinisch aanbod. 

Wat mag je verwachten?

In nauw overleg met het beleidsteam ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de werking van de zorgeenheid K-Delta. Je hebt een leidinggevende rol in het interdisciplinaire team waarbij patiëntenzorg, personeelsbeleid, middelenbeheer, opleiding, ontwikkeling en communicatie jouw focus zijn. Daarnaast sta je in voor de ondersteuning van het therapeutisch leefklimaat waarin de zorg voor het kind en de jongere en diens context centraal staan. Je vertaalt de visie van het ziekenhuis binnen de werking van de zorgeenheid en bewaakt dat ze mee uitgedragen wordt. Je bent het aanspreekpunt van de zorgeenheid en je zorgt voor verbinding tussen de verschillende leefgroepen.

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma in een menswetenschappelijke richting (verpleegkunde, psychologie, pedagogie, …). Je beschikt over leidinggevende ervaring en je weet je medewerkers op een positieve manier te motiveren, coachen en richting te geven. Verder hou je ervan om verbindend te werken en de schakel tussen de verschillende teams en disciplines te zijn. Je hebt visie, bent klantgericht en flexibel. Je bent ondernemend en denkt oplossingsgericht. Je volgt evoluties in het vakgebied van nabij op en neemt initiatief om nieuwe tendensen binnen de zorgeenheid te implementeren. Als aanspreekpunt van de zorgeenheid stel je je toegankelijk op naar patiënten en hun context, medewerkers en collega’s.

Wat bieden we?

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur waarbij je relevante ervaring wordt gevalideerd. Je komt in een mensgerichte organisatie met een aangenaam en collegiaal werkklimaat terecht. Je werkomgeving is stimulerend en ondersteunend en biedt heel wat ruimte voor ondernemingszin, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Word jij onze nieuwe medewerker?

Mail je CV en motivatie dan voor 5 maart naar info@invensa.be. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Myriam Van den Bergh op het nummer 0498 489 818.

Het Medisch Centrum St.-Jozef voert een gelijke kansenbeleid in haar aanwervingen.

 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll to Top