Hoe tem je jouw stress-draakje én maak je er je beste vriend van?

 

 

Stress wordt doorgaans in verband gebracht met de druk en verwachtingen die we van buitenaf ervaren. In deze webinar gaan we echter op zoek naar de stressfactoren die van binnenuit een rol spelen, je eigen stress-draakje dus. Lig je vaak te piekeren? Ben je voortdurend in de weer om het anderen naar hun zin te maken? Ben je kampioen in uitstelgedrag? En waarom wil je alles zelf doen om er toch maar zeker van te zijn dat het goed gedaan is?

We schetsen een profiel van perfectionisme in al zijn kleuren en vormen. Je krijgt inzicht in de valkuilen die je stressniveau de hoogte in jagen. We reiken je de eerste handvaten aan om ze om te buigen naar krachtig persoonlijk leiderschap!

Bereid je voor op een (inter-)actieve sessie waarin je zelf aan de slag gaat met je eigen stressprofiel én oplossingen in kaart leert brengen. Deze gratis webinar vindt plaats op woensdag 3 maart om 20u00. Wendy Tulkens, begeesterde loopbaan- en perfectionismecoach, begeleidt je deskundig door deze sessie. Inschrijven kan via info@invensa.be, uiterlijk op 1 maart.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll to Top