Vacature Opleidingsdirecteur

 

Qrios is als centrum voor volwassenenonderwijs met een breed gamma aan opleidingen verspreid over 12 campussen in Limburg en Vlaams-Brabant. 

Voor het departement Techniek – Transport – Mode – Culinair zijn we momenteel op zoek naar een opleidingsdirecteur. Je komt terecht in een breed en uitdagend departement en wordt voor ieder domein ondersteund wordt door een coördinator-expert.

Wat mag je verwachten?
Samen met het directieteam bepaal je het beleid van je departement en zorg je voor een vlotte implementatie ervan. Je draagt bij aan het algemene en strategische beleid van Qrios en denkt vakoverschrijdend. Dagelijks streef je een kwalitatieve werking van je departement na en zorg je voor een actueel aanbod aan opleidingen. Om een innovatief en kwalitatief beleid te garanderen, neem je deel aan lerende netwerken, volg je opleidingsplannen en leerplannen op en hou je voeling met de arbeidsmarkt. Je bent een coach voor je multidisciplinair team en geeft hun helder richting.

Wie zoeken we?
Je bent een teamplayer die verbindend optreedt en oog heeft voor de inbreng en noden van alle medewerkers. Je combineert waarderend en coachend leiderschap met een doel- en resultaatgerichte focus. Je bent ondernemend met oog voor opportuniteiten. Kortom, een geboren innovator die graag pioniert. Nieuwe tendensen opvolgen, netwerken en denken in termen van kansen en oplossingen zijn je tweede natuur. Vanuit een helikoptervisie weet je een helder beleid te bepalen.
Je beschikt over een master- of bachelordiploma en behaalde bij voorkeur al een aanvullende lerarenopleiding. Je hebt affiniteit met één of meerdere domeinen van je departement. Een technische achtergrond in het onderwijs of de bedrijfswereld vormt een meerwaarde.

Wat bieden we?
Een uitdagende functie waarin je mee je stempel kan drukken op het volwassenenonderwijs van de toekomst! Een stimulerende en menselijke werkomgeving waar collega’s een klankbord zijn en elkaar naar een hoger niveau tillen. Een job die een mooie balans tussen werk en vrije tijd biedt door de flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerk. Een aantrekkelijk loon dat overeenstemt met de wettelijke onderwijsbarema’s.

Herken je jezelf in deze vacature?

Bezorg dan je cv en motivatiebrief voor 24 januari 2022 per mail aan ann.verhaegen@qrios.be. Voor meer info kan je ook contact opnemen met mevr. Els Alenteyns, Directeur Onderwijs, via het nummer 0496/06.84.72

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Scroll to Top