Vacature Assessor

invensa is een HR-dienstverlener die organisaties en individuen ondersteunt in het optimaal inzetten van talent. Om onze groei te ondersteunen zijn wij momenteel op zoek naar assessoren die ons op freelance basis kunnen ondersteunen.

Kan je terugblikken op minstens 5 jaar ervaring binnen de HR-dienstverlening? Beschik je over een ruime expertise in het uitvoeren van assessment en development centers op verschillende niveaus en in diverse sectoren? Hou je ervan om klanten en kandidaten op een kwalitatieve en heldere wijze te adviseren? Beschik je daarnaast over een diploma (bachelor of master) in de psychologie en koester je een bijzondere affiniteit ten opzichte van het psychodiagnostisch werken? Maar kan je je vooral vinden in onze doorgedreven klantgerichte en waarderende aanpak? Neem dan zeker een kijkje op www.invensa.be! Voel je de klik? Dan horen we graag snel van je. Bezorg ons je cv voor 6 maart 2022 via info@invensa.be.

Deel dit artikel

Scroll to Top