Teamverantwoordelijke boekhouding

Geestdriftig toegewijd in zorg! Vertrekkend vanuit deze missie wil het Medisch Centrum St.-Jozef zich manifesteren als een voortreffelijk psychiatrisch ziekenhuis en verzorgingsinstelling die kwalitatieve zorg op maat aanbiedt. In de regio Zuidoost en Midden Limburg biedt het Medisch Centrum St.-Jozef gespecialiseerde ambulante en residentiële zorg voor mensen met psychische moeilijkheden. Om onze missie mee waar te maken, zoeken we versterking voor het team boekhouding.

 

Wat mag je verwachten?

Je creëert een aangenaam en constructief teamklimaat door je coachend leiderschap. Samen met je team zorg je ervoor dat de operationele doelstellingen bepaald en gerealiseerd worden. Je weet je medewerkers hierin op de juiste manier te betrekken, te motiveren en naar een hoger niveau te tillen. Het voortdurend oog hebben voor het optimaliseren van de financieel-administratieve processen is je tweede natuur, waardoor je bijdraagt aan een kwalitatieve en innovatieve patiëntenzorg. Je weet je medewerkers warm te maken om in deze vernieuwingen mee te gaan. Naar de directie toe vervul je vanuit je expertise een adviserende en rapporterende rol. Voortdurend toon je je verantwoordelijk in het correct functioneren van de boekhoudkundige dienst en bewaar je het overzicht over alle verrichtingen (algemene boekhouding, facturatie, registratie, debiteuren, crediteuren en patiëntengelden).

 

Wie zoeken wij?

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma in een bedrijfseconomische richting. Je beschikt over leidinggevende ervaring en je weet je medewerkers op een positieve manier te motiveren, coachen en richting te geven. Sterke communicatieve en sociale skills ondersteunen je hierin. Als een echte teamplayer ligt je focus op de gemeenschappelijke doelstellingen. Je denkt proces- en oplossingsgericht en kan hierbij terugvallen op de nodige expertise die je steeds up-to-date houdt. Integriteit, betrouwbaarheid en discretie zijn belangrijke waarden voor jou.

 

Wat bieden wij?

Je krijgt een contract van onbepaalde duur waarbij relevante ervaring wordt gevalideerd. Je komt in een mensgerichte organisatie met een aangenaam en collegiaal werkklimaat terecht. Je werkomgeving is stimulerend en ondersteunend en biedt heel wat ruimte voor ondernemingszin, persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

Word jij onze nieuwe medewerker?

Mail je cv en motivatie zo snel mogelijk en dit uiterlijk 28/11/2022 naar myriam@invensa.be . Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Myriam Van den Bergh op het nummer 0498 489 818.

 

Het Medisch Centrum St.-Jozef voert een gelijke kansenbeleid in haar aanwervingen.

Deel dit artikel

Scroll to Top