• Hendrik van Veldekesingel 150 / 115, 3500 Hasselt
 • 011 87 08 73

Over ons

invensa is een HR-dienstverlener die organisaties en individuen ondersteunt in het optimaal inzetten van talent. Daar draait het binnen invensa om, samen (her)ontdekken waar je voor gaat. Dat is wat ons iedere dag motiveert, inspireert en vooral veel werkgoesting geeft!

invensa is misschien een nieuwe naam, maar wel één met ervaren wortels. Twee senior HR partners bundelen samen 30 jaar ervaring binnen de HR-dienstverlening. Partnership staat hierin centraal! Professioneel, transparant, toegankelijk en waarderend mag je onze aanpak noemen.
Want wij zijn overtuigd dat talent en goesting werkt!

 • Myriam Van den Bergh

  Myriam Van den Bergh

  Myriam (°1983) is 13 jaar actief binnen de HR sector. Ze begon haar loopbaan binnen een Universitair Ziekenhuis als stafmedewerker HR.  Na enkele jaren maakte ze de overstap naar een nationale HR dienstverlener. Myriam was hier aanspreekpunt voor een aantal grotere organisaties binnen zowel de zorg-, publieke als private sector.  Dit maakt dat ze een brede en actuele kijk op arbeidsmarkt, diverse functies en sectoren heeft. De afgelopen jaren breidde Myriam haar expertise binnen diverse HR-domeinen uit. Haar rugzak is goed gevuld om uw HR vraagstukken op een creatieve, flexibele en doelgerichte wijze te benaderen.

  Neem contact op

  0498 48 98 18

  myriam@invensa.be

  LinkedIN

 • Barbara Hus

  Barbara Hus

  Barbara (°1977) is 18 jaar actief binnen de HR wereld. Ze bouwde haar loopbaan bij een nationale HR dienstverlener uit waar zij haar kennis en expertise inzake HR beleid steeds verder uitbreidde. Door de jaren heen had zij het geluk om met heel wat kandidaten, organisaties en functies kennis te mogen maken. Haar inzicht in mensen maar ook in beroepen en sectoren is hierdoor erg scherp! Zij bouwde ervaring uit op vlak van talentmanagement, loopbaanbegeleiding en outplacement. Door jarenlang als expert voor de overheid op te treden heeft zij een sterke affiniteit met deze sector.

  Neem contact op

  0496 57 74 19

  barbara@invensa.be

  LinkedIN