• Hendrik van Veldekesingel 150 / 115, 3500 Hasselt
 • 011 87 08 73

U wil graag op een weloverwogen en objectieve wijze kiezen voor een nieuwe medewerker? U realiseert zich dat een foute aanwerving veel van uw organisatie vraagt? U wil weten of het DNA van uw nieuwe medewerker aansluit bij dat van uw organisatie? Door het gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methodieken en onze uitgebreide expertise in het aantrekken van talent kunnen we u optimaal begeleiden in uw zoektocht naar de best passende medewerker. Maatwerk en partnership met uw organisatie staan centraal in onze aanpak! Bekijk ons aanbod hieronder en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.  

 • Psychotechnisch onderzoek

  Wanneer u op korte tijd en met niet te veel middelen meer zekerheid wil inbouwen in uw aanwervingsprocedure is een psychotechnisch onderzoek aangewezen.

  Eén of meerdere eindkandidaten binnen eenzelfde aanwervingsprocedure worden zorgvuldig naast elkaar afgewogen. We brengen voor iedere kandidaat in kaart in hoeverre de vereiste competenties aanwezig zijn. Daarnaast focussen we ons op de waarden, de cultuur, de missie, ... van uw organisatie. Want de kandidaat met de juiste competenties moet ook matchen met uw organisatiecultuur!

  Minimaal bestaat een psychotechnisch onderzoek uit een diepte-interview en één of meerdere intelligentie-, vaardigheids- en persoonlijkheidsvragenlijsten. Uiteraard is dit maatwerk en adviseren we u graag verder met betrekking tot uw specifieke vacature.

  Van iedere kandidaat krijgt u een duidelijk advies, geschikt of niet voor de specifieke functie, dat we uitgebreid aan u toelichten. Daarnaast besteden wij graag onze aandacht aan het informeren van de kandidaat. Ook hierin willen we ons partnership centraal stellen door kandidaten meer inzicht te geven in hun professionele vaardigheden.

 • Assessment Center

  Wanneer u de aanwerving van een nieuwe medewerker grondig wil onderbouwen en de objectiviteit in een aanwervingsprocedure wil maximaliseren, is een Assessment Center aangewezen. 

  Een Assessment Center bestaat, naast de onderdelen van een psychotechnisch onderzoek, uit één of meerdere praktijksimulaties die zich afspelen binnen een fictieve bedrijfscontext. Kandidaten worden geconfronteerd met realistische en herkenbare situaties die echter los staan van hun eigen werkcontext. Dit stelt ons in staat om niet enkel kennis en ervaring in kaart te brengen, maar vooral ook te focussen op het natuurlijk gedrag van kandidaten, hun werkelijk potentieel! Na afloop van een Assessment Center krijgt u een duidelijk zicht op de talenten, maar ook op groeipunten van de kandidaten in het licht van uw vacature. 

  Assessment Centers worden niet meer uitsluitend voor hogere profielen aangewend. Vandaag de dag zijn er tal van praktijksimulaties die ingezet kunnen worden voor meer uitvoerende of dienstverlenende functies. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de best passende methodieken en tools voor uw specifieke vacature.

  invensa zet sterk in op uitvoeren van kwalitatieve en betrouwbare Assessment Centers. Onze assessoren zijn getraind in deze methodiek en hebben een uitgebreide expertise opgebouwd. Wij maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en erkende tools die de objectiviteit en professionaliteit van het Assessment Center garanderen! 

Meer weten over onze dienstverlening?