• Hendrik van Veldekesingel 150 / 115, 3500 Hasselt
  • 011 87 08 73

Je job kwijt?  Dan rijzen er heel wat vragen. Je staat voor een keerpunt in je leven. Misschien ben je wel opgelucht en zie je onmiddellijk een nieuwe kans. Maar vaak is het een zwaar verlies dat op je weegt. Je ervaart uiteenlopende emoties: boosheid, schaamte, onverschilligheid, strijdvaardigheid, hoop, ... om er maar enkele te noemen. Een emotionele rollercoaster die meester van je wordt.  Via een persoonlijke en onderbouwde benadering begeleiden we je in het verwerken en plaatsen van deze emoties zodat je klaar bent om te bouwen aan een nieuwe toekomst! Het proces dat hierop volgt omvat verschillende fases die we afstemmen op jouw specifieke noden en behoeften. Thema's als zelfanalyse, ontdekken van talenten, verkennen van de arbeidsmarkt, sollicitatietraining, contractonderhandeling, ... maken doorgaans deel uit van dit traject. 

Samen met één van onze ervaren outplacementcoaches ga je het outplacementtraject aan. We bieden een luisterend oor, zijn een klankbord, een spiegel én we motiveren en stimuleren je tijdens dit soms moeilijke proces. We hebben hierbij één duidelijke en gezamelijke doelstelling: het vinden van een nieuwe job of oplossing die aansluit bij jouw talenten en verwachtingen! We duwen je niet zomaar in één of andere functie, maar bekijken wat nodig is om je gelukkig te maken. 

De HR partners van invensa hebben een jarenlange expertise opgebouwd binnen het domein outplacement. Deze kennis, ervaring en inzichten benutten we graag om jou optimaal te begeleiden!  'Samen ontdekken waar je voor gaat!' Dat is ons motto! 

Meer weten over onze dienstverlening?