invensa zoekt freelance assessoren!

Als HR-dienstverlener ondersteunen we organisaties en individuen in het optimaal inzetten van talent, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit leidt tot gelukkige medewerkers en betere resultaten. Organisaties en medewerkers hierin adviseren en ondersteunen is onze drijfveer! Deel jij deze passie?

Om onze groei te ondersteunen zijn wij momenteel op zoek naar

FREELANCE ASSESSOREN (regio Kempen-Limburg)

JE OPDRACHT

  • Je voert zelfstandig assessment en development centers uit.
  • Je begeleidt kandidaten op een professionele en warme manier en geeft hen op een constructieve wijze feedback.
  • Je maakt een correcte inschatting van het profiel van de kandidaat en de fit ervan met het functie- en competentieprofiel.
  • Je overlegt met je co-assessor om via een grondige analyse van de resultaten en observaties tot een onderbouwd advies te komen.
  • Je formuleert je bevindingen in een schriftelijk rapport en je licht ze vervolgens op een heldere manier toe aan de opdrachtgever.

JE TALENTEN

  • Je bent analytisch ingesteld en hebt ervaring in het interpreteren van psychotechnische testen.
  • Je maakt het verschil met je klantgerichte en kwalitatieve focus en geniet er telkens van om het unieke verhaal van iedere kandidaat te ontdekken.
  • Je houdt van een autonome en flexibele manier van werken en respecteert deadlines.
  • Je bent communicatief en weet ieder advies helder en doelgericht over te brengen.

Heb je daarnaast een bachelor of masterdiploma psychologie en minstens 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol? Dan hebben we misschien een match! Kijk zeker even op onze website of je fit met onze doorgedreven klantgerichte en waarderende aanpak, waarmee we vooral klanten in maatschappelijk relevante sectoren (overheid, zorg en welzijn, onderwijs) ondersteunen.

Wij voorzien de nodige tools en ondersteuning, waardoor je opdrachten op een kwalitatieve manier kan uitvoeren. Verder kan je rekenen op een correcte verloning en kom je in een warme organisatie terecht waarin je eigenheid en inbreng geapprecieerd wordt.

Naast je thuiskantoor, ben je bereid om te werken in onze locaties in Turnhout, Geel, Mechelen en/of Aartselaar. Niet jouw regio? Ook voor onze kantoren in Pelt, Beringen, Hasselt, Genk en Leuven zoeken we ervaren assessoren.

We leren je graag kennen! Bezorg ons je cv en een kort woordje over je motivatie via info@invensa.be, dan hoor je snel van ons! Meer info vind je alvast op deze website!

Deel dit artikel

Scroll to Top