PARTNERS VOOR UW TALENT

Loopbaanbegeleiding met een plus.

Loopbaanbegeleiding: denken, durven en doen!

Is je rugzak gevuld met zorgen, stress en vragen over je job, thuiswerk of work-lifebalans? Sta je met je neus tegen de muur op het vlak van carrièreplanning en doorgroeimogelijkheden? Is al het avontuur uit je huidige job verdwenen en wil je nieuwe horizonten verkennen

invensa gaat graag mee op pad als jouw persoonlijke loopbaancoach om de wijde werkwereld in te trekken. Spannend? Misschien wel, maar we luisteren, motiveren én activeren. We doen het samen!

Als erkend loopbaancenter van VDAB kan bij ons met je loopbaancheque terecht. Vanuit 18 locaties verspreid in Vlaanderen begeleidt een ervaren loopbaancoach je tijdens je traject. Liever een online loopbaanbegeleiding opstarten? Dat kan ook. 

Bij invensa ben je in ervaren handen. Onze loopbaancoaches hebben alle expertise in huis om jouw jobkompas te resetten.  Even oriënteren en exploreren voor je verder navigeert in je carrière.  

Veranderen van werkgever? Een eigen zaak starten? Zoeken naar je intrinsieke motivatie op het werk? Inzetten op meer energie en focus? Jij bepaalt het pad én het tempo!

Onze gecertificeerde loopbaancoaches zijn geïnteresseerd én vooral gepassioneerd. Ze supporteren vanop de eerste rij om elk loopbaantraject succesvol af te ronden. Dat is alvast onze belofte. Nu jij nog! 

Onze loopbaancoaches

Els Jennen

Ik ben een loopbaancoach met passie die, samen met jou, op een rustige en heldere manier op zoek gaat naar jouw sterktes, drijfveren en noden. Evengoed bekijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en hoe je hiermee kan omgaan. Ik reik inzichten aan en ondersteun jouw initiatieven tot actie. Ik help je te (her-)ontdekken waar het bij jou om gaat en hoe je dit zelf vorm kan geven, zodat je het professionele leven leidt dat je wil!

Loopbaanbegeleiding in de regio's Putte, Antwerpen (Aartselaar), Leuven en Geel.

Muriel Vastenaekel

Ik ben een gecertifieerd coach met een achtergrond in de internationale bedrijfswereld. Deze ervaring inspireerde mij om verder te werken rond talent. Mijn peilers zijn: werkplezier, succes en balans. Ik ben iemand die graag versterkend werkt en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Wat mij bijzonder boeit is de verscheidenheid in talenten en potentieel. We hebben allemaal talenten. Meer dan we vermoeden of durven toe te geven. Ik haal die talenten in-house of wandelend in de natuur naar boven. Zo zet ik jou op weg naar de beste versie van jezelf!

Loopbaanbegeleiding in de regio's Dilbeek en Aalst.

Wendy Tulkens

De afgelopen 18 jaar op de arbeidsmarkt maken van mij een echte kameleon met een breed zicht op die markt. Deze werkervaring wordt zeer regelmatig onderbouwd en aangevuld met professionele opleidingen waardoor ik samen met jou je loopbaanvraag vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen. Elke vraag is uniek en vereist een aanpak op maat. Tegelijk is er een rode draad in mijn coaching, namelijk de focus op kwaliteiten en groeikracht, op datgene dat jou versterkt!

Loopbaanbegeleiding in de regio Antwerpen.

Yvonne Aben

Ik geloof in de kracht die je zelf bezit en daag je uit om vanuit je persoonlijke kracht in beweging te komen en jezelf te durven zijn. Vertrouwen en veiligheid zijn daarbij belangrijk. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wat je wil bereiken. Want alleen zèlf ben je in staat om een verandering in gang te zetten. Ik kan goed luisteren, weet snel de vinger op de zere plek te leggen, ben in staat mensen (weer) in zichzelf te laten geloven en vanuit hun eigen kracht in beweging te krijgen!

Loopbaanbegeleiding in de regio's Maastricht en Maaseik.

Els Ulenaers

Het is mijn passie om je in verbinding te brengen met jezelf. Met je eigen talenten, waarden, dromen en verlangens zodat je je eigen pad (weer) ontdekt en jezelf in beweging brengt. Ik ondersteun je door relevante vragen te stellen en zo helderheid te brengen. We staan samen stil bij wie je bent, wat je kan, wat je graag doet en wat je echt zou willen. Ik bied je geen kant-en-klare job en beslis niet in jouw plaats. We gaan samen op zoek naar inzichten en concrete stappen die je (opnieuw) goesting geven in (je) werk!
“If you can dream it, you can do it!”

Loopbaanbegeleiding in de regio's Beringen, Hasselt en Geel.

Christel Van Dessel

Ik geloof dat ieder van ons over unieke talenten beschikt en dat je zoveel meer kan bereiken als je vanuit deze talenten werkt. Samen exploreren we je kwaliteiten en drijfveren om je te laten floreren in de juiste omgeving. Ik ga voor werkplezier, een balans vinden tussen je talenten en je job, je uit je comfortzone halen en je zelfredzaam maken. Mijn aanpak als coach is respectvol, down to earth en bruikbaar. Met mijn 30 jaar ervaring in de HR en uitzendsector heb ik een brede kijk op de arbeidsmarkt. Als coach leg ik mij toe op loopbaancoaching, persoonlijke ontwikkelingstrajecten en stresscoaching.

Loopbaanbegeleiding in de regio's Sint Truiden, Hasselt en Leuven.

Katelijne Crommen

Ben je er klaar voor om in overeenstemming met je talent en passie te groeien? Zelf heb ik vaak vastgezeten in mijn werk (en niet één keer) en begrijp ik als geen ander de situatie dat je op een kruispunt kan staan, dat je je grenzen wil verleggen, dat je meer wil ontdekken waar je voor staat en wat je te bieden hebt om zo te groeien naar de job die jou dient vanuit jouw talenten! Ik heb uiteenlopende functies in verschillende sectoren uitgeoefend onder een kapstok van diverse passies, wat me een brede focus biedt! Tijdens de loopbaanbegeleiding help ik je dan ook helderheid scheppen, daag ik je uit om doelen te stellen en begeleid ik je om het beste in jezelf naar boven te halen! Mijn motto is: ontdek, ontluik en ontwikkel jezelf op allerhande vlakken!  

Loopbaanbegeleiding in de regio Hoeselt.

An Wauters

Vol enthousiasme je dag starten en vol energie je werkdag afsluiten. Dat is wat ik je gun als loopbaancoach. Om dat te bekomen ga ik samen met jou op zoek naar je unieke zielspad. Op dit pad ga je dingen doen waar je energie van krijgt, waar je hart van bruist en waar je voldoening uit haalt. Met de ACT methode (Acceptance and Commitment Therapie) en optioneel met coaching met behulp van paarden, gaan we samen op een ervaringsgerichte manier aan de slag. Destructief gedrag (zoals pleasen, te hard werken, perfectionisme, …) wordt omgebogen naar werken in vrijheid en met passie.
Ik gun het je van harte!

Loopbaanbegeleiding in de regio's Nieuwerkerken, Lummen, Hasselt en Sint Truiden.

Myriam Van den Bergh

Ik heb het geluk een job te hebben die ik met veel enthousiasme en gedrevenheid uitoefen! Ook voor mij was dit een zoektocht naar mijn talenten, drijfveren, kortom naar datgene dat mij ligt en voldoening schenkt. In mijn job als HR-partner en loopbaancoach heb ik dit gevonden en dit motiveert mij dagelijks om ook jou te ondersteunen tijdens je eigen zoektocht! Op een betrokken en authentieke wijze gaan we de dialoog aan, steeds met een positieve focus op talenten en mogelijkheden. Als HR-partner heb ik een goed zicht op de arbeidsmarkt en kan ik veel tools en methodieken inzetten die je helpen om datgene wat je verwacht van je loopbaan scherp te krijgen! Neem jij het heft in eigen handen?

Loopbaanbegeleiding in de regio's Genk en Beringen.

Bart Van Woinsel

Je goed voelen in je job, zinvol werk kunnen doen, … is iets wat veel mensen nastreven. Maar een mooie en vervullende loopbaan uitbouwen is dikwijls geen effen pad. Wat ooit zo moeiteloos verliep, kan plots heel lastig worden… Ik krijg energie om mensen te helpen bij het (her)ontdekken van zichzelf. Met veel empathie en betrokkenheid luister ik actief naar jouw persoonlijk verhaal. Samen onderzoeken we je talenten, drijfveren, kernwaarden en zo veel meer om een persoonlijk groeipad te realiseren. Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog heb ik 24 jaar ervaring in de bedrijfswereld opgedaan, waardoor ik een uitgebreide kennis heb kunnen vergaren van de arbeidsmarkt en het reilen en zeilen in het bedrijfsleven. Het is fijn om deze knowhow ook met jou te mogen delen. Vanaf 2023 verbreed ik mijn focus naar welzijn op het werk via stress- en burnout-coaching. Loopbaanbegeleiding in de regio’s Baal, Tremelo, Begijnendijk, Werchter

Barbara Hus

Met ruim 22 jaar ervaring in de HR wereld bouwde ik een uitgebreide expertise uit in het ontdekken van talent bij anderen. Met mijn brede kijk op de arbeidsmarkt heb ik ook geleerd om in te schatten waar dat talent het best tot zijn recht komt. Als loopbaancoach ga ik graag met deze inzichten aan de slag en begeleid ik je in je zoektocht naar dat wat jou drijft en motiveert! Ik ga voor een heldere, eerlijke en pragmatische aanpak. Samen gaan we op zoek naar je talenten en mogelijkheden en koppelen we er de juiste richting aan. Na afloop van de begeleiding heb je een duidelijk doel voor ogen en weet je waar je voor wil gaan!

Loopbaanbegeleiding in de regio's Balen en Geel.

Waarom loopbaanbegeleiding bij invensa?

Onze overtuiging

Iedereen heeft talent! Wij werken op een waarderende en positieve wijze met een focus op je talenten en mogelijkheden. Authentiek, respectvol en gelijkwaardig gaan we de dialoog aan en diepen we samen je loopbaanvraag uit! Je mag van ons een opbouwende, maar ook duidelijke feedback verwachten.

Loopbaanbegeleiding is bij ons geen handboek dat we je meegeven, maar een doorleefd en persoonlijk traject! Iedere loopbaanvraag is anders, iedere persoon heeft andere noden. Wij passen onze begeleiding aan je vraag en de doelen die je hierin zelf stelt aan!

We werken met een breed gamma aan onderbouwde vragenlijsten en methodieken om je loopbaanvraag verder uit te diepen. Insights Discovery kan ook ingezet worden binnen je individuele loopbaantraject. 

Wat zeggen anderen?

Heb ik recht op loopbaancheques?

VDAB biedt je de unieke kans om loopbaanbegeleiding te volgen via de loopbaancheque. Voor slechts €40 kan je 4 uren loopbaanbegeleiding volgen bij een erkend loopbaancenter. Meer weten over de loopbaancheque?

Ik wil een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen!

Hoe zit je momenteel in je job? Vraag onze gratis loopbaantest aan.

Scroll to Top