PARTNERS VOOR UW TALENT

Blaas je loopbaan nieuw leven in!

Loopbaanbegeleiding: denken, durven en doen!

Is je rugzak gevuld met zorgen, stress en vragen over je job, thuiswerk of work-lifebalans? Sta je met je neus tegen de muur op het vlak van carrièreplanning en doorgroeimogelijkheden? Is al het avontuur uit je huidige job verdwenen en wil je nieuwe horizonten verkennen

invensa gaat graag mee op pad als jouw persoonlijke loopbaancoach om de wijde werkwereld in te trekken. Spannend? Misschien wel, maar we luisteren, motiveren én activeren. We doen het samen!

Als erkend loopbaancenter van VDAB kan bij ons met je loopbaancheque terecht. Vanuit meerdere locaties verspreid in Vlaanderen begeleidt een ervaren loopbaancoach je tijdens je traject. Liever een online loopbaanbegeleiding opstarten? Dat kan ook. 

Bij invensa ben je in ervaren handen. Onze loopbaancoaches hebben alle expertise in huis om jouw jobkompas te resetten.  Even oriënteren en exploreren voor je verder navigeert in je carrière.  

Veranderen van werkgever? Een eigen zaak starten? Zoeken naar je intrinsieke motivatie op het werk? Inzetten op meer energie en focus? Jij bepaalt het pad én het tempo!

Onze gecertificeerde loopbaancoaches zijn geïnteresseerd én vooral gepassioneerd. Ze supporteren vanop de eerste rij om elk loopbaantraject succesvol af te ronden. Dat is alvast onze belofte. Nu jij nog! 

Onze loopbaancoaches

Heidi Moris

Els Jennen

Yvonne Aben

Wendy Tulkens

Els Ulenaers

Muriel Vastenaekel

Bart Van Woinsel

Marc Calders

Bianca Hannes

Myriam Van den Bergh

Barbara Hus

Waarom loopbaanbegeleiding bij invensa?

Onze overtuiging

Iedereen heeft talent! Wij werken op een waarderende en positieve wijze met een focus op je talenten en mogelijkheden. Authentiek, respectvol en gelijkwaardig gaan we de dialoog aan en diepen we samen je loopbaanvraag uit! Je mag van ons een opbouwende, maar ook duidelijke feedback verwachten.

Loopbaanbegeleiding is bij ons geen handboek dat we je meegeven, maar een doorleefd en persoonlijk traject! Iedere loopbaanvraag is anders, iedere persoon heeft andere noden. Wij passen onze begeleiding aan je vraag en de doelen die je hierin zelf stelt aan!

We werken met een breed gamma aan onderbouwde vragenlijsten en methodieken om je loopbaanvraag verder uit te diepen. Insights Discovery kan ook ingezet worden binnen je individuele loopbaantraject. 

Wat zeggen anderen?

Heb ik recht op loopbaancheques?

VDAB biedt je de unieke kans om loopbaanbegeleiding te volgen via de loopbaancheque. Voor slechts €40 kan je 4 uren loopbaanbegeleiding volgen bij een erkend loopbaancenter. Meer weten over de loopbaancheque?

Ik wil een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen!

Hoe zit je momenteel in je job? Vraag onze gratis loopbaantest aan.

Scroll to Top