PARTNERS VOOR UW TALENT

Loopbaanbegeleiding

Blaas je loopbaan nieuw leven in!

Kan je je talenten momenteel niet volledig inzetten in je job? Wil je ontdekken welke mogelijkheden de arbeidsmarkt jou nog kan bieden? Voel je dat je werkomgeving niet volledig aansluit bij je verwachtingen of je waarden? Overweeg je om een opleiding aan te vatten, maar weet je niet welke richting je uit wil? Kan je ondersteuning gebruiken in het vinden en bereiken van je droomjob? Wil je je zelfinzicht en je inzicht in anderen vergroten? …

Herken je jezelf in één of meerdere van deze stellingen? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou! Onze coaches begeleiden je bij het formuleren van antwoorden op al je loopbaanvragen. We bieden een klankbord, ondersteunen je met de juiste tools en inzichten, maar zelf vervul je hierin uiteraard dé belangrijkste rol!  Jij staat immers aan het roer van jouw loopbaan! Ben jij klaar voor een frisse start?

 

invensa is een erkend loopbaancenter van VDAB. Je kan bij ons met je loopbaancheque terecht! Vanuit zes locaties: Hasselt, Heusden-Zolder, Balen, Geel, Maaseik en Maastricht begeleidt een ervaren loopbaancoach jou tijdens je loopbaantraject. Onze loopbaancoaches hebben een brede blik op de actuele arbeidsmarkt en beschikken over een ruime kennis over functies, sectoren, opleidingsmogelijkheden, etc.  Daarnaast zijn onze loopbaancoaches  psychologisch geschoold om de ingezette methodieken en vragenlijsten correct te kunnen hanteren.

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding bij invensa? Dan maken we bij voorkeur kennis in een persoonlijk gesprek, wat onze maatgerichte en toegankelijk aanpak typeert!  Wil je liever eerst uitzoeken hoe je momenteel in je job zit en of loopbaanbegeleiding iets voor je kan betekenen?  Vraag dan onze gratis loopbaantest aan.

Waarom loopbaanbegeleiding bij invensa?

Onze overtuiging

Iedereen heeft talent! Wij werken op een waarderende en positieve wijze met een focus op je talenten en mogelijkheden. Authentiek, respectvol en gelijkwaardig gaan we de dialoog aan en diepen we samen je loopbaanvraag uit! Je mag van ons een opbouwende, maar ook duidelijke feedback verwachten.

Loopbaanbegeleiding is bij ons geen handboek dat we je meegeven, maar een doorleefd en persoonlijk traject! Iedere loopbaanvraag is anders, iedere persoon heeft andere noden. Wij passen onze begeleiding aan je vraag en de doelen die je hierin zelf stelt aan!

We werken met een breed gamma aan onderbouwde vragenlijsten en methodieken om je loopbaanvraag verder uit te diepen. Insights Discovery kan ook ingezet worden binnen je individuele loopbaantraject. 

Wat zeggen anderen?

Heb ik recht op loopbaancheques?

VDAB biedt je de unieke kans om loopbaanbegeleiding te volgen via de loopbaancheque. Voor slechts €40 kan je 4 uren loopbaanbegeleiding volgen bij een erkend loopbaancenter. Meer weten over de loopbaancheque?

Ik wil een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen!

Hoe zit je momenteel in je job? Vraag onze gratis loopbaantest aan.

Scroll to Top