PARTNERS VOOR UW TALENT

Loopbaanbegeleiding

Blaas je loopbaan nieuw leven in!

Kan je je talenten momenteel niet volledig inzetten in je job? Wil je ontdekken welke mogelijkheden de arbeidsmarkt jou nog kan bieden? Voel je dat je werkomgeving niet volledig aansluit bij je verwachtingen of je waarden? Overweeg je om een opleiding aan te vatten, maar weet je niet welke richting je uit wil? Kan je ondersteuning gebruiken in het vinden en bereiken van je droomjob? Wil je je zelfinzicht en je inzicht in anderen vergroten? …

Herken je jezelf in één of meerdere van deze stellingen? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou! Onze coaches begeleiden je bij het formuleren van antwoorden op al je loopbaanvragen. We bieden een klankbord, ondersteunen je met de juiste tools en inzichten, maar zelf vervul je hierin uiteraard dé belangrijkste rol!  Jij staat immers aan het roer van jouw loopbaan! Ben jij klaar voor een frisse start?

 

invensa is een erkend loopbaancenter van VDAB. Je kan bij ons met je loopbaancheque terecht! Vanuit 16 locaties verspreid in Vlaanderen begeleidt een ervaren loopbaancoach je tijdens je loopbaantraject. Onze loopbaancoaches hebben een brede blik op de actuele arbeidsmarkt en beschikken over een ruime kennis over functies, sectoren, opleidingsmogelijkheden, etc.  Daarnaast zijn onze loopbaancoaches opgeleid om diverse wetenschappelijke tools en methodieken in te zetten. 

Wil je meer weten over loopbaanbegeleiding bij invensa? Dan maken we bij voorkeur kennis in een persoonlijk gesprek, wat onze maatgerichte en toegankelijk aanpak typeert!  Wil je liever eerst uitzoeken hoe je momenteel in je job zit en of loopbaanbegeleiding iets voor je kan betekenen?  Vraag dan onze gratis loopbaantest aan. Heb je een specifieke voorkeur om met één van onze coaches aan de slag te gaan, maar is zij niet actief in jouw regio? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van online begeleiding te ontdekken!

Onze loopbaancoaches

Els Jennen

Ik ben een loopbaancoach met passie die, samen met jou, op een rustige en heldere manier op zoek gaat naar jouw sterktes, drijfveren en noden. Evengoed bekijk ik samen met jou waar je tegenaan loopt en hoe je hiermee kan omgaan. Ik reik inzichten aan en ondersteun jouw initiatieven tot actie. Ik help je te (her-)ontdekken waar het bij jou om gaat en hoe je dit zelf vorm kan geven, zodat je het professionele leven leidt dat je wil!

Ik ben actief in de regio's Putte, Antwerpen (Aartselaar), Leuven en Geel.

Muriel Vastenaekel

Ik ben een gecertifieerd coach met een achtergrond in de internationale bedrijfswereld. Deze ervaring inspireerde mij om verder te werken rond talent. Mijn peilers zijn: werkplezier, succes en balans. Ik ben iemand die graag versterkend werkt en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Wat mij bijzonder boeit is de verscheidenheid in talenten en potentieel. We hebben allemaal talenten. Meer dan we vermoeden of durven toe te geven. Ik haal die talenten in-house of wandelend in de natuur naar boven. Zo zet ik jou op weg naar de beste versie van jezelf!

Ik ben actief in de regio's Dilbeek en Aalst.

Wendy Tulkens

De afgelopen 18 jaar op de arbeidsmarkt maken van mij een echte kameleon met een breed zicht op die markt. Deze werkervaring wordt zeer regelmatig onderbouwd en aangevuld met professionele opleidingen waardoor ik samen met jou je loopbaanvraag vanuit verschillende invalshoeken kan benaderen. Elke vraag is uniek en vereist een aanpak op maat. Tegelijk is er een rode draad in mijn coaching, namelijk de focus op kwaliteiten en groeikracht, op datgene dat jou versterkt!

Ik ben actief in de regio Antwerpen.

Vanessa Van Eesbeek

Ik wens medewerkers en ondernemers te ondersteunen qua well@work, zodat je met passie en plezier aan het werk kan in je huidige of toekomstige loopbaan. Als loopbaancoach ben ik actief in het coachen van medewerkers, start-ups en zelfstandigen met een specialisatie in het begeleiden van introverte of hooggevoelige personen (HSP). Ik bouwde mijn ervaring uit in diverse sectoren, van KMO tot multinational.

"Outside the comfortzone is where the magic begins ..."

Ik ben actief in de regio's Erembodegem/Aalst, Vilvoorde, Zaventem, Mechelen en Leuven.

Myriam Van den Bergh

Ik heb het geluk een job te hebben die ik met veel enthousiasme en gedrevenheid uitoefen! Ook voor mij was dit een zoektocht naar mijn talenten, drijfveren, kortom naar datgene dat mij ligt en voldoening schenkt. In mijn job als HR-partner en loopbaancoach heb ik dit gevonden en dit motiveert mij dagelijks om ook jou te ondersteunen tijdens je eigen zoektocht! Op een betrokken en authentieke wijze gaan we de dialoog aan, pragmatisch en realistisch, maar steeds met een positieve focus op talenten en mogelijkheden. Ondersteund door mijn bagage als HR-partner heb ik een goed zicht op de arbeidsmarkt en kan ik veel tools en methodieken inzetten die je helpen om datgene wat je verwacht van je loopbaan scherp te krijgen! Zo kan je gericht actie ondernemen en naar deze verwachtingen toewerken! Neem jij het heft in eigen handen?

Ik ben actief in de regio's Heusden-Zolder en Hasselt.
Yvonne Aben

Ik geloof in de kracht die je zelf bezit en daag je uit om vanuit je persoonlijke kracht in beweging te komen en jezelf te durven zijn. Vertrouwen en veiligheid zijn daarbij belangrijk. Jij bent zelf verantwoordelijk voor wat je wil bereiken. Want alleen zèlf ben je in staat om een verandering in gang te zetten. Ik kan goed luisteren, weet snel de vinger op de zere plek te leggen, ben in staat mensen (weer) in zichzelf te laten geloven en vanuit hun eigen kracht in beweging te krijgen!

Ik ben actief in de regio's Maastricht en Maaseik.

Barbara Hus

Met ruim 22 jaar ervaring in de HR wereld bouwde ik een uitgebreide expertise uit in het ontdekken van talent bij anderen. Met mijn brede kijk op de arbeidsmarkt heb ik ook geleerd om in te schatten waar dat talent het best tot zijn recht komt. Als loopbaancoach ga ik graag met deze inzichten aan de slag en begeleid ik je in je zoektocht naar dat wat jou drijft en motiveert! Ik ga voor een heldere, eerlijke en pragmatische aanpak. Samen gaan we op zoek naar je talenten en mogelijkheden en koppelen we er de juiste richting aan. Na afloop van de begeleiding heb je een duidelijk doel voor ogen en weet je waar je voor wil gaan!

Ik ben actief in de regio's Balen en Geel.

Waarom loopbaanbegeleiding bij invensa?

Onze overtuiging

Iedereen heeft talent! Wij werken op een waarderende en positieve wijze met een focus op je talenten en mogelijkheden. Authentiek, respectvol en gelijkwaardig gaan we de dialoog aan en diepen we samen je loopbaanvraag uit! Je mag van ons een opbouwende, maar ook duidelijke feedback verwachten.

Loopbaanbegeleiding is bij ons geen handboek dat we je meegeven, maar een doorleefd en persoonlijk traject! Iedere loopbaanvraag is anders, iedere persoon heeft andere noden. Wij passen onze begeleiding aan je vraag en de doelen die je hierin zelf stelt aan!

We werken met een breed gamma aan onderbouwde vragenlijsten en methodieken om je loopbaanvraag verder uit te diepen. Insights Discovery kan ook ingezet worden binnen je individuele loopbaantraject. 

Wat zeggen anderen?

Heb ik recht op loopbaancheques?

VDAB biedt je de unieke kans om loopbaanbegeleiding te volgen via de loopbaancheque. Voor slechts €40 kan je 4 uren loopbaanbegeleiding volgen bij een erkend loopbaancenter. Meer weten over de loopbaancheque?

Ik wil een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen!

Hoe zit je momenteel in je job? Vraag onze gratis loopbaantest aan.

Scroll to Top