PARTNERS VOOR UW TALENT

Over invensa

Wie we zijn en waar we voor staan!

invensa is een HR-dienstverlener die organisaties en individuen ondersteunt in het optimaal inzetten van talent.  Hierin advies geven, medewerkers begeleiden, organisaties een klankbord bieden, … dat is wat ons iedere dag motiveert, inspireert en vooral veel voldoening en werkgoesting geeft!  invensa, dat zijn twee senior HR partners die samen 35 jaar ervaring binnen de HR-dienstverlening bundelen. Partnership staat centraal binnen invensa! Wij investeren in het uitbouwen van een partnership met onze klanten, kandidaten en deelnemers.  

Waarin willen wij het verschil maken?

  • uitbouwen van een partnership met onze klanten
  • ruime expertise binnen de HR wereld
  • deontologisch correcte en discrete benadering
  • persoonlijke en toegankelijke aanpak
  • waarderende benadering in ons DNA
  • ruim aanbod aan tools en methodieken
  • flexibele aanpak in tijd en locatie
oc geel 019
officenter Hasselt 041

Myriam Van den Bergh

Al 15 jaar ben ik gepassioneerd actief in de HR wereld. Ik begon mijn loopbaan als stafmedewerker HR bij het UZ Leuven. Na enkele jaren maakte ik de overstap naar een nationale HR dienstverlener. Hier was ik aanspreekpunt voor een aantal grotere organisaties in zowel de zorg-, publieke als private sector.  Dit maakt dat ik een brede en actuele kijk op de arbeidsmarkt, diverse functies en sectoren heb. De afgelopen jaren breidde ik mijn expertise binnen diverse HR-domeinen uit en behaalde ik mijn accreditatie tot Insights Discovery practitioner. Mijn rugzak is goed gevuld om jouw HR vraagstukken op een creatieve, flexibele en doelgerichte wijze te benaderen. 

Barbara Hus

In 1998 zette ik mijn eerste stappen in de HR wereld. Tot op de dag van vandaag boeit me dit enorm! Ik bouwde mijn loopbaan bij een nationale HR dienstverlener uit waar ik mijn kennis en expertise inzake HR beleid steeds verder uitbreidde. Door de jaren heen had ik het geluk om met heel wat kandidaten, organisaties en functies kennis te mogen maken. Mijn inzicht in mensen, maar ook in beroepen en sectoren, is hierdoor erg scherp. Ik heb ruime ervaring op vlak van talentmanagement, loopbaanbegeleiding en behaalde mijn accreditatie tot Insights Discovery practitioner. Door jarenlang als expert voor de overheid opgetreden te hebben, koester ik een bijzondere affiniteit voor deze sector.

Scroll to Top