PARTNERS VOOR UW TALENT

Talent Management

Als je medewerkers ontwikkelen, ontwikkelt je organisatie ook! 

In onze huidige snel evoluerende maatschappij, waar medewerkers het echte verschil maken, is het bewust omgaan met  dit talent essentieel. invensa richt zich in haar dienstverlening helemaal op het optimaal inzetten van talent. Dit begint bij het aantrekken en selecteren van de medewerker met de beste fit, maar vraagt daarna een verdere aanpak. Het is immers belangrijk om het aanwezige talent verder te laten ontwikkelen en groeien, zodat je medewerkers gemotiveerd én wendbaar blijven!  Talent management vormt hierin de rode draad binnen je organisatie, een bindingsmiddel dat zorgt voor een hogere retentie. Medewerkers die gehoord worden, ingezet worden op hun talenten en kansen krijgen om hun aspiraties waar te maken zullen je organisatie immers minder snel verlaten. In een krappe arbeidsmarkt niet onbelangrijk, maar bovenal ‘floreren’ deze medewerkers wat een positieve impact op de resultaten van je organisatie heeft.

Talent management is in vele situaties niet simpelweg te vervatten in een bepaalde tool of methodiek, maar vraagt daarentegen om een creatieve en flexibele aanpak op maat.  Wij luisteren graag naar de vragen en uitdagingen waarmee je organisatie op dit vlak geconfronteerd wordt. Op basis van de gedetecteerde noden adviseren en begeleiden we je bij het uitwerken en implementeren van een duurzame, maar ook pragmatische en haalbare benadering. Waar wenselijk maken we hierbij gebruik van een netwerk aan externe partners die ons hierin versterken.

Met deze vragen kan je bij ons terecht:

  • het opmaken van functie- en/of competentieprofielen, het uittekenen van teamrollen
  • het invoeren of optimaliseren van een evaluatie/waarderings- en functioneringscyclus
  • het evalueren van het potentieel van medewerkers in cruciale posities, bijvoorbeeld in het licht van belangrijke transities in je organisatie
  • het organiseren van individuele coaching  en training op maat 
  • het begeleiden van organisatieveranderingen

Zoek je een partner voor je Talent Management?

Wij zijn uw partner voor talent!

Scroll to Top