invensa zoekt loopbaancoaches!

Als erkend loopbaancentrum van VDAB zijn we momenteel met een team van 11 loopbaancoaches actief op 18 locaties in Vlaanderen. Om onze groei te bestendigen zijn we voor diverse locaties in Vlaanderen op zoek naar freelance loopbaancoaches die ons team komen versterken! Momenteel zijn we op zoek naar loopbaancoaches in volgende regio’s: Noorderkempen – Zuiderkempen – Vlaams-Brabant – Noord Limburg en Oost Limburg. 

invensa staat garant voor een professionele en kwalitatieve loopbaanbegeleiding op maat van de deelnemer.

We erkennen je expertise als loopbaancoach en bieden ruimte om, binnen de krijtlijnen van VDAB, de begeleidingen vanuit je eigen ervaring, deskundigheid en inzichten aan te pakken. We geloven niet in een standaard aanpak, want ieder persoon, iedere loopbaan en bijhorende vraag is anders. Onze focus ligt op de deelnemer en de kwaliteit van onze begeleiding, dus niet op commerciële targets. Een match met onze visie is essentieel om ons team te kunnen vervoegen. Een betrokken, gepassioneerde houding, evenals de nodige leergierigheid om je steeds te blijven ontwikkelen en de bereidheid om kennis te delen zijn een must!

Je komt terecht in een team van gedreven professionals die elkaar bijstaan en uitdagen, maar ook ieders eigenheid respecteren. Je expertise als (loopbaan)coach wordt niet enkel inhoudelijk erkend, maar we valideren ze ook met een meer dan marktconforme verloning.

Kan je je hierin vinden? Neem dan zeker een kijkje op www.invensa.be/loopbaanbegeleiding.

Nog meer overtuigd? Dan ontvangen we je cv en motivatie graag zo snel mogelijk via info@invensa.be. Een persoonlijke kennismaking is dan nog maar een klik verwijderd.

Tot snel!

Deel dit artikel

Scroll to Top