PARTNERS VOOR UW TALENT

Outplacement

Wanneer talent niet meer aangewend kan worden binnen een organisatie of er omwille van andere oorzaken een einde gemaakt dient te worden aan de samenwerking, wil invensa een partner zijn die medewerkers opvangt, begeleidt en ondersteunt in hun zoektocht naar een nieuwe oplossing. Als erkend partner van VDAB en lid van Federgon staan we garant voor een professionele aanpak die voldoet aan de wettelijke vereisten.

Word je als werkgever geconfronteerd met het ontslag van één of meerdere medewerkers? Ontdek hier hoe we jou hierin ondersteunen …

Word je als werknemer geconfronteerd met ontslag? Ontdek hier hoe we jou hierin begeleiden …

Waarom outplacement bij invensa?

Onze overtuiging

Iedereen heeft talent! Wij werken op een waarderende en positieve wijze met een focus op je talenten en mogelijkheden. Authentiek, respectvol en gelijkwaardig gaan we de dialoog aan en zoeken we samen uit hoe jij je toekomstige loopbaan wil uitbouwen! Je mag van ons een opbouwende, maar ook duidelijke feedback verwachten.

Outplacement is bij ons geen standaardprocedure, maar een doorleefd en persoonlijk traject! Iedere persoon is anders en heeft andere verwachtingen. Wij passen onze begeleiding aan je vraag en de doelen die je hierin zelf stelt aan!

Als erkende partner van VDAB en lid van Federgon bieden we een professionele begeleiding aan die voldoet aan het wettelijk kader van outplacement.  Onze ervaren coaches volgen de actuele tendensen hierin op en staan garant voor een professionele begeleiding die voldoet aan de kwaliteitseisen die voor outplacement verwacht worden.  

Heb je vragen over outplacement?

We zijn er voor je!

Scroll to Top