Adjunct-diensthoofd K-Delta bij Medisch centrum St.-Jozef Munsterbilzen

 

Over K-Delta:

K-Delta is een kinder- en jeugdpsychiatrische dienst binnen het Medisch Centrum St.-Jozef en is gericht op kinderen en jongeren (6-18 jaar) die vastlopen in hun ontwikkeling. We bieden (semi)-residentiële zorg aan,  verdeeld over vier leefgroepen.

 🎯  Wat wordt jouw rol?

Je bent de drijvende kracht achter de dagelijkse organisatie en aansturing van onze leefgroep-werking (jongeren van 12-15 jaar) waarbij je fungeert als brug tussen de leefgroep en het beleidsteam. In deze rol combineer je de praktische en dagelijkse begeleiding met belangrijke managementtaken binnen het team waarbij je, in samenwerking met het diensthoofd, zorgt voor een optimale zorg en begeleiding van onze jongeren, zowel intra- als extramuraal. Met deze functie bieden we je de mogelijkheid om je eerste stappen te zetten in een succesvolle leidinggevende carrière.

 📋  Wat ga je doen?

 • Samen met het beleidsteam beleidsplannen en -strategieën ontwikkelen en uitvoeren.
 • Aansturen van opvoedkundigen en verpleegkundigen.
 • Samen met het beleidsteam evidence-based zorgtrajecten ontwikkelen en actueel houden.
 • Integreren van kwaliteitszorg en patiëntveiligheid in het beleid van je team.
 • Toezicht houden op de geboden zorg en deze evalueren.
 • Zorgen voor een efficiënte inzet van middelen (personeel, infrastructuur, financiën).
 • Op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen, nieuwe richtlijnen implementeren waar nodig.

 💼  Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een bachelor verpleegkundige (GGZ) of een bachelor orthopedagogie.
 • Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en staat open voor aanvullende vorming in leiderschap. Je vakinhoudelijke kennis is uitstekend en je blijft op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen.
 • Als leidinggevende ben je participatief en weet je medewerkers te coachen en te motiveren. Je werkt verbindend met alle betrokkenen en partners, waarbij je steeds streeft naar het realiseren van projecten en doelen. Je gedrevenheid is aanstekelijk en leidt tot concrete resultaten.
 • Organiseren zit in je bloed. Je bent in staat om mensen, middelen en tijd efficiënt in te zetten, waardoor alles op rolletjes loopt. Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden stem je moeiteloos af met collega’s en leidinggevenden.
 • Tot slot beschik je over een uitstekend probleemoplossend vermogen waarmee je continu werkt aan het optimaliseren van de leefgroep-werking.

🌟  Waarom bij ons werken?

Bij Medisch Centrum St.-Jozef, een Qualicor Europe geaccrediteerde organisatie, werk je in een fijne, warme en collegiale werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een contract van onbepaalde duur.

Ben jij het adjunct-diensthoofd dat we zoeken? Solliciteer nu en maak het verschil! Stuur je cv en motivatiebrief zo snel mogelijk naar 📧Kristien.elsen@invensa.be. Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen via 📞0484 626 645.

 

 

Het Medisch Centrum St.-Jozef voert een gelijke kansenbeleid in haar aanwervingen.

Deel dit artikel

Scroll to Top